O nama

Agencija “MNE nekretnine” sa sjedištem u Podgorici, u Crnoj Gori djeluje na tržistu nekretnine preko svih modaliteta posredovanja pri iznajmljivanju, kupovini i prodaji na teritoriji Podgorice i primorja.


Naš tim čine odgovorni ljudi spremni da odgovore svim Vašim interesovanjima i posebnim zahtjevima.


Ukoliko naša aktuelna ponuda ne odgovara u potpunosti svim Vašim zahtjevima, kroz široku mrežu kontakata sa investitorima, izvođačima ili pojedincima,  za Vas pronalazimo odgovarajuću, do visine iznosa Vašeg budzeta, bilo da je riječ o kupovini ili iznajmljivanju.


Radimo dugoročno i kratkoročno izdavanje.


Pored klasične mogućnosti naplate jedne kirije na godišnjem nivou nudimo i naplatu dvanaestog dijela kirije onoliko mjeseci koliko je nekretnina izdata a sve u cilju zadovoljstva i zaštite naših klijenata.


Postoji mogućnost uzimanja depozita od zakupca kao sredstva obezbjeđenja da ce računi biti uredno plaćeni, kao i evidentiranje zatečenog stanja nekretnine uoči preuzimanja od strane klijenta i nakon njegovog napuštanja.


Naši klijenti na ovom sajtu mogu pronaći slikovit prikaz i detaljan opis nekretnina radi lakšeg odabira odgovarajućih, Direktno povezivanje sa agentom preko određene nekretnine sve u cilju lakšeg snalaženja, dostupnosti svih potrebnih podataka o istoj i našeg profesionalnog odnosa prema svim Vašim zahtjevima.


Klijenti od nas mogu očekivati profesionalnost, pravovremen odgovor, efikasnost i prezentiranje ponude velikom broju potencijalnih interesenata.


Preko posebnog softvera Vaša potražnja za nekretninom je na našem sajtu pravovremeno determinisana kroz sve potrebe i želje svrstane u više različitih kategorija.
 
Vaša agencija,
MNE NEKRETNINE

MNE nekretnine

Ul. Marka Radovića br.8
Podgorica, Crna Gora

  +382 67 508 100

 office@mnenekretnine.me

 

 MNE nekretnine

 

 MNE nekretnine